Logo de l'entreprise de construction ADHOC-HD à Alost
Z

MAANDAG - ZATERDAG

24/24 – 6/7

HEB JE HULP NODIG?

BEL ONS OP:

Wie zijn we ?

HAECK David Marc / AD-HOC HD SRL

Na 16 jaar te hebben gewerkt in sectoren die afhankelijk zijn van onberispelijke oppervlaktehygiëne, heb ik besloten om AD-HOC HD SRL in mijn stad op te richten met verschillende doelstellingen:

Bied een reinigings- en desinfectieservice en hoogwaardige sanitaire voorzieningen aan lokale klanten
Het schoonmaak- en bouwvak herwaarderen door menselijk kapitaal te benadrukken
AD-HOC HD SRL hecht veel belang aan menselijk kapitaal, de echte rijkdom van AD-HOC HD SRL.

Ons doel is om onze medewerkers goede arbeidsomstandigheden te bieden en te voldoen aan de arbeidstijdenwetgeving. We aarzelen niet om opleidingen aan te bieden aan onze medewerkers zodat ze bijkomende vaardigheden verwerven in nieuwe schoonmaak- en sanitaire technieken in het algemeen, alsook in renovatie.

Het zoeken naar klanttevredenheid is onze dagelijkse prioriteit. We bieden hen reactievermogen, transparantie en oprechtheid. We zijn niet op zoek om op korte termijn met onze klanten samen te werken, we zijn op zoek naar een langdurige samenwerkingsrelatie.

Onze menselijke maat maakt onmiddellijke reactie mogelijk. We zijn hier om u te dienen en tevreden te stellen.

Al onze acties leiden ertoe dat we voortdurend op zoek zijn naar de kwaliteit van onze diensten. Al onze medewerkers zijn op deze doelstelling gewezen.

Onze verplichtingen, onze waarden:

AD-HOC HD SRL, een lokaal gespecialiseerd schoonmaak- en sanitairbedrijf, zet zich in voor een duurzame ontwikkelingsbenadering. Respect voor het milieu en de natuur is volledig verenigbaar met ons beroep door producten te gebruiken die niet giftig zijn voor het milieu en onze medewerkers. Wij gebruiken geen andere producten. De doseringen van de producten zijn zeer nauwkeurig.

Ook maken we onze klanten bewust van het waterverbruik met de natveegmethode, waardoor een forse waterbesparing mogelijk is.

Bij duurzame ontwikkeling hoort ook energiebesparing. We bieden elke klant aan om tijdens de openingsuren te werken om de impact van de energierekening te verminderen.

Ook werken we aan afvalbeheer: sorteren wordt systematisch doorgevoerd in onze huishoudcontracten.

Wij zorgen voor de veiligheid van onze medewerkers en klanten. Elke start van het contract zal het voorwerp uitmaken van een preventieplan voor de plaats van dienstverlening dat zal worden ondertekend door de klant en AD-HOC HD SRL. Dit preventieplan wordt jaarlijks geactualiseerd.

Tot slot, wanneer u gebruik maakt van onze reinigings- of desinfectiediensten, of via al onze gebouwgerelateerde diensten, ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen u en uw schoonmaakbedrijf. We zijn erg gehecht aan dit vertrouwen en we brengen u onze totale vertrouwelijkheid in onze relaties.

Neem contact op met uw schoonmaakbedrijf

Neem voor een perfecte reiniging en zo snel mogelijk contact op met ons bedrijf. Dagelijks bereikbaar, wij beantwoorden graag uw vragen en verzoeken. Uw gratis schatting wordt u op aanvraag verstrekt.