Logo de l'entreprise de construction ADHOC-HD à Alost
Z

MAANDAG - ZATERDAG

24/24 – 6/7

HEB JE HULP NODIG?

BEL ONS OP:

Specialisten in vochtbestrijding

ADHOC-HD is uitgerust met de beste apparatuur en gereedschappen en kan u helpen met vochtige muren en vloeren dankzij een van de diensten waarin het gespecialiseerd is: vochtbehandeling. Na jaren in de bouw weten we alles over condensatie, infiltratie en andere waterschade.

ADHOC-HD kan zowel preventieve maatregelen nemen om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen, als ingrijpen bij bestaande, zichtbare schade. We zijn niet alleen experts in de verschillende technieken om vocht te voorkomen, maar zijn ook de ideale dienstverlener om de reeds vochtige muren en vloeren van uw woning te behandelen.

Behandeling van vochtproblemen

Met behulp van de juiste apparatuur en effectieve producten kan ADHOC-HD u helpen de oorzaken van de volgende vochtproblemen op te sporen en te verhelpen:

  • Condensatie, doorsijpeling, roest, enz.
  • Kwetsbaarheid van muren en de materialen waarvan ze gemaakt zijn.
  • Capillaire opstijging, ook wel opstijgend vocht genoemd.
  • Merula en andere schimmels en zwammen.
Vochtbehandeling door ons volledig uitgeruste, ervaren team
Vochtige muur

Vochtdetectie en -preventie

Naast ons vermogen om bestaande vochtproblemen in uw woning met specifieke technieken en apparatuur aan te pakken, kunnen we ook bepaalde preventieve behandelingen uitvoeren, zoals ventilatiesystemen plaatsen om toekomstige schimmelvorming te voorkomen of een waterafstotende oplossing die op een gevel wordt aangebracht.
Of het nu gaat om uw kelder, uw zolder, uw muren of uw vloeren, ADHOC-HD is uitgerust met de beste instrumenten en apparatuur om vocht op te sporen, het niveau ervan te bepalen en een diagnose te stellen, zelfs als het nog geen zichtbare, tastbare sporen heeft achtergelaten.

ADHOC-HD pakt uw vochtproblemen aan

De lelijke vlekken veroorzaakt door schimmel geven uw huis een onaantrekkelijk uiterlijk, maar dat is nog niet het ergste… Vocht kan de structuur van uw gebouw beschadigen en het kwetsbaarder maken, wat ongemak en onveiligheid veroorzaakt. En dat is nog niet alles… Een vochtige woning kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid van de bewoners. In het ergste geval kan het er zelfs toe leiden dat de woning ongezond wordt, met ernstige problemen voor de bewoners tot gevolg.

Om een ramp te voorkomen, is het essentieel om snel en doeltreffend te handelen en kwaliteitswerk te leveren met de beste vochtwerende behandelingen. Dit is wat ADHOC-HD belooft wanneer u een beroep op ons doet voor dit soort problemen in uw huis, flat, bedrijf of onderneming.

Voor vochtwerende behandeling bent u bij ons aan het juiste adres

ADHOC-HD, dat al vele jaren actief is in de bouw en renovatie van gebouwen, heeft ook een sterke expertise ontwikkeld in het oplossen van alle problemen die verband houden met vocht. Dankzij ADHOC-HD kan u afscheid nemen van lelijke vlekken, schimmel en meeldauw op uw vloeren en muren. Neem contact met ons op voor een gratis prijsopgave!

×