Logo de l'entreprise de construction ADHOC-HD à Alost
Z

MAANDAG - ZATERDAG

24/24 – 6/7

HEB JE HULP NODIG?

BEL ONS OP:

Renovatiewerkzaamheden

Binnen en buiten

Bouw en renovatie

Sloop en inrichting

Alle soorten werk

ADHOC-HD Bvba

Sanitaire voorzieningen in Luik, Brussel en overal in Henegouwen

Ons effectieve sanitaire programma helpt oppervlaktebesmetting door ziekteverwekkers of chemische en fysieke gevaren te voorkomen.

Waarom ADHOC-HD gebruiken?

Wanneer u op zoek bent naar een riolerings- en renovatiebedrijf in Luik of Brussel, is het belangrijk om een ​​betrouwbare leverancier te kiezen die u een onberispelijke waterschadehersteldienst kan aanbieden.

Vochtbestrijding / Optrekkend vocht / Condensatievocht in muren en plafonds in Luik, Brussel en in heel Henegouwen

Vocht in huis is een echte plaag die zich snel kan verspreiden. Zodra u de eerste vocht- of schimmelplekken constateert, is het essentieel om de juiste behandeling toe te passen.

ADHOC-HD behandelt en elimineert alle vocht- en oppervlakterenovatieproblemen:

  • Stijgende vochtigheid
  • Condensatie vochtigheid
  • Wandvochtigheid
  • Plafondvochtigheid
  • Renovatie na calamiteiten
  • Algemene renovatie van het gebouw

Droogrot behandeling

Droogrot is een verwoestende parasiet voor alle huizen. Het is uiterst schadelijk voor uw huis omdat het de cellulose in het hout vernietigt en uiteindelijk het hout doet afbrokkelen.

Vertrouw op de professionals van ADHOC-HD om permanent van droogrot af te komen. Indien nodig verwijderen we het rotte hout en vervangen we ze door nieuwe, wanneer de schimmel het hart van het hout bereikt.

Behandeling van salpeter

De salpeter is aanwezig op de muren en heeft last van opstijgende luchtvochtigheid. Dit probleem moet zo snel mogelijk worden behandeld omdat het een gevaar vormt voor uw huis en voor de gezondheid van de bewoners.

ADHOC-HD is een bedrijf gespecialiseerd in de behandeling van salpeter. Wij zijn uitgerust met machines en producten om salpeter op lange termijn effectief te behandelen.

Sanitair na waterschade

ADHOC-HD is een toonaangevend sanerings- en renovatiebedrijf op dit vlak. Ons bedrijf is gespecialiseerd in snel ingrijpen na een overstroming of waterschade.

Andere diensten

Renovatie na schade

schoonmaken POST MORTEM

Extreem Schoonmaken

Renovatie van het algemene gebouw

Condominium schoonmaak

Ons & Onze doelstellingen in 3 punten:

 

1. Wij zijn een familiebedrijf en streven naar klanttevredenheid, wat onze dagelijkse prioriteit is. We bieden hen reactievermogen, transparantie en oprechtheid. We willen niet op korte termijn met onze klanten werken, we zijn op zoek naar een langdurige samenwerkingsrelatie.

2. Een van onze prioritaire doelstellingen is om via onze diensten kwaliteitsdiensten te verlenen op alle niveaus op het gebied van desinfectie, sanitaire voorzieningen en bij de renovatie van oppervlakken en dus van het gebouw van A tot Z en deze diensten voor iedereen toegankelijk.

3. We streven er ook naar om onze medewerkers goede arbeidsomstandigheden te bieden en te voldoen aan de arbeidstijdenwetgeving. We aarzelen niet om opleidingen aan te bieden aan onze medewerkers zodat ze bijkomende vaardigheden verwerven in nieuwe technieken voor sanering en renovatie van alle oppervlakken zonder uitzondering, voor de bouwsector in het algemeen.

Geniet van je vrije tijd

Hoe wij werken

 

STEP : 01

de oproep

Bel ons om een afspraak te maken U kunt ook ons inlichtingenformulier invullen en dan bellen wij u terug… Bel ons op het gratis nummer 0800/45.800.

STEP : 02

Evaluatie

Vraag een offerte aan
Wij komen bij u langs om een ​​100% gratis en vrijblijvende offerte op te stellen
Ook kunt u hier een offerte aanvragen.

Klik hier voor een online offerte

STEP : 03

De dienst

We zien u graag bij onze klanten en zullen er alles aan doen om uw verwachtingen te overtreffen.

Onze diensten

Wat we aanbieden

Logo de l'entreprise de construction ADHOC-HD

Betrokkenheid en certificeringen:

We hebben een Decennial RC-verzekering, die alle contracten vergezelt die we via onze bouwservices uitgeven.

Voor onze lucht- en oppervlaktereinigingsinterventies gebruiken we bio-desinfectiemiddelen, bactericiden en viruciden, fungiciden die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid.

De producten die in het algemeen worden gebruikt, zijn biologisch afbreekbaar en voldoen aan de criteria (EG) nr. 648/2004.