Logo de l'entreprise de construction ADHOC-HD à Alost
Z

MAANDAG - ZATERDAG

24/24 – 6/7

HEB JE HULP NODIG?

BEL ONS OP:

AD-HOC HD is het schoonmaakbedrijf voor de Belgische gewesten waar je niet zonder kan. Met meer dan 16 jaar ervaring houdt de baas toezicht op de professionele en gekwalificeerde teams op elk van uw sites. Ons recente bedrijf is actief op verschillende gebieden ten dienste van particulieren en professionals. Ontdek al onze diensten: u zult onze aandacht voor detail zeker waarderen.

Gebouwrenovatie

De renovatie van het gebouw door AD-HOC HD betreft in wezen de vernieuwing van de vloerbedekking, evenals die van de muren. Vooral de badkamer en de keuken worden door dit soort werk getroffen.

Ons bedrijf speelt in op verschillende verzoeken op het gebied van: woningbouw, uitbreiding, renovatie van panden, ontwikkeling van kantoren. en zolders, buitenwerken enz. Gebaseerd op het principe van goed werk, professionele verantwoordelijkheid en toewijding aan een bouwplaats, gebruikt ons bedrijf de juiste technieken en technologie om aan uw verwachtingen te voldoen. De projectschetsen maken het voorwerp uit van een studie, daarna een raming, rekening houdend met de vereiste administratieve vergunningen. De opstart van een bouwplaats respecteert de regelgeving en de afgesproken deadlines.

Neem contact op met uw schoonmaakbedrijf

Neem voor een perfecte reiniging en zo snel mogelijk contact op met ons bedrijf. Dagelijks bereikbaar, wij beantwoorden graag uw vragen en verzoeken. Uw gratis schatting wordt u op aanvraag verstrekt.