Logo de l'entreprise de construction ADHOC-HD à Alost
Z

MAANDAG - ZATERDAG

24/24 – 6/7

HEB JE HULP NODIG?

BEL ONS OP:

Binnen- en buitenrenovatie

Bij ADHOC-HD weten we alles over renovatie:

  • Voor alle soorten gebouwen: huizen, flats, kantoren, winkels, enz.
  • Voor alle soorten ruimtes: keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer, kelder, recreatieruimte, enz.
  • Voor alle soorten exterieurs: gevels, daken, terrassen, tuinen, balkons, zwembaden, enz.
  • Voor al uw projecten bieden we u een oplossing en diensten op maat.

Wil u één van uw professionele of persoonlijke ruimtes renoveren, de muren van uw huis opnieuw laten schilderen, uw huis volledig opnieuw isoleren of uw dak herstellen met milieuvriendelijkere materialen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Deur renovatie met nieuwe witte verf

Twee van onze renovatiediensten onder de loep

Renovatie en conformiteit van sanitairsystemen

Sanitair en verwarming

ADHOC-HD is gespecialiseerd in de installatie, de herstelling en het onderhoud van loodgieters- en verwarmingssystemen voor uw huis. Ons team van renovatie-experts is niet bang voor grote projecten. Of uw project nu privé of professioneel is, wij willen het tot een goed einde brengen. We bezoeken zowel woningen als bedrijven, lokale overheden en instellingen.

Ons team is hooggekwalificeerd en getraind in loodgieterswerk en verschillende verwarmingssystemen. Ons werk is snel en efficiënt en van de hoogste kwaliteit. Onze service wordt op maat gemaakt voor uw project en de prijsopgave is gratis!

Elektriciteitswerken

ADHOC-HD heeft een team van gekwalificeerde en getrainde elektriciens met bewezen expertise en vaardigheden. Wij zorgen voor de renovatie, het onderhoud en de reparatie van elektrische systemen en garanderen een feilloze veiligheid en betrouwbaarheid. Onze installaties zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste normen. Wij zorgen voor de elektriciteit in uw huis of gebouw, ongeacht de grootte of complexiteit ervan.

Vertrouw op ADHOC-HD voor de installatie en het onderhoud van een nieuwe elektrische installatie of de modernisering van een bestaande installatie. Wij beloven u de beste energie-efficiëntie voor uw gebouw. Onze service is op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van uw renovatieproject te voldoen en u maximale voldoening te geven. Vraag een gratis offerte aan!

Renovatie en conformiteit van elektrische systemen

Neem nu contact op met ons renovatiebedrijf

Vraag ons om een offerte voor uw binnen- en/of buitenrenovatie en wij nemen uw project met plezier aan. Of het nu voor uw eigen huis is of voor het gebouw van uw bedrijf of gemeente, ons team zal met plezier uw renovatieproject tot een goed einde brengen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis eerste offerte!

×